Din indkøbskurv er tom

Shop efter Kategorier

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Dankort, Visa/Dankort VISA MasterCard

Betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Følgende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Tasken.dk. Ændring i betingelserne kan kun ske i forbindelse med en skriftlig aftale mellem køber og Tasken.dk 

 

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Tasken.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

 

Leveringstidspunkt og transport

Fragt på ordre er 75,-kr. Gratis fragt til Danmark ved køb over 500,-kr.
Levering af varer fra Tasken.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med POST eller GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Tasken.dk.

Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.
Hvis varen er skadet under transport, tag da kontakt med Tasken.dk med det samme.

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt hos Tasken.dk overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køber har fået den i hænde, bevarer køber sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side.

Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Tasken.dk skal påberåbes senest 2 måneder efter fejlen er observeret. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom køber opdager en fejl, skal køber rette henvendelse til Tasken.dk pr mail på reklamation@tasken.dk.
Køber kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Tasken.dk vil så vidt det er mulig reparere varen. Kan dette ikke lade sig gøre byttes varen.
Fejlagtig eller skadevoldende adfærd ved brug af varen resulterer i bortfalden reklamationsret. 

 

 

Fortrydelsesret

Tasken.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag køber modtager varen.
Du skal sikre dig din henvendelse vedrørende fortrydelsen er utvetydig, og efter afsendelse af denne har du 14 dage til fysisk at returnere varen.
Tasken.dk refunderer et beløb svarende til varens pris inklusiv fragt, senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om returnering. Dog ikke før vi fysisk har modtaget varen. Vi returnerer dine penge i samme form, som vi modtog dem.
Køber har pligt til at returnere varen i  samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Køber skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. 
Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.
Du betaler selv for fragten i forbindelse med returnering.
 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis køber ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: kontakt@tasken.dk
 

Pris og betaling

Hos Tasken.dk har køber mulighed for at betale med Dankort, Visa, Mastercard, American Express og Discover.